Følg os på facebook:

Ring os op på telefon:

47 10 03 03

​Send os en mail på:

stigogjesper@mail.dk

Autoruder og reparation af stenslag

​Har du fået et stenslag, og ønsker du at få lavet en reparation, kan vi hos Glarmestrene Stig og Jesper ApS hjælpe dig med at udbedre skaden.

Vi har stor erfaring i reparation af stenslag og har hjulpet mange mennesker – både store som små i København og Ølstykke.

Reparation af store og små skader

Størrelsen på et stenslag kan være meget varierende, og reparation af stenslag laves ud fra hvor omfattende en skade, der måtte være tale om.

Såfremt der blot er tale om en lille skade, kan vi hjælpe dig med at udføre reparation af stenslag hurtig og billigt.

Er der tale om en større skade, kan det være nødvendigt med udskiftning af autoruder, hvilket vi hos Glarmestrene Stig og Jesper har stor erfaring i.

​På vores værksted isættes alle former for autoruder – både til personbiler, busser og lastbiler.

Udskiftning af autoruder

Igennem mange år har vi hjulpet bilejere med udskiftning af autoruder, hvilket kan være nødvendigt i forbindelse med stenslag, eller hvis man har været udsat for indbrud i bilen. Vi isætter autoruder på alle bilmærker på vores værksted.

Fuld garanti på reparation af stenslag og autoruder

Når vi udfører stenslagsreparation eller udskiftning af autoglas, giver vi 5 års fuld garanti gennem vores medlemskab af Dansk Autoglas. Du vil dermed være sikret et godt resultat – og fuld garanti de næste 5 år frem.

Har du spørgsmål til stenslagsreparation og autoruder, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 47 10 03 03, e-mail stigogjesper@mail.dk eller besøge vores værksted i Ølstykke.

Send en forespørgsel på din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Glarmestrene 

Stig & Jesper ApS

Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

​CVR: 14729089

www.stigogjesper.dk