Følg os på facebook:

Ring os op på telefon:

47 10 03 03

​Send os en mail på:

stigogjesper@mail.dk

Solafskærmende glas og glasfacader til bygninger

Hos ​Glarmestrene Stig og Jesper ApS har vi mange års erfaring inden for bearbejdning og montering af glasfacader og solafskærmende glas i omegnen af København og Ølstykke.

Glasfacader til bygninger

Glas til bygningsfacader har vi hjulpet mange virksomheder med, og vi kan tilbyde glasfacader i mange varianter.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dit behov og kan blandt andet hjælpe til med montering af støjreducerende ruder og solafskærmende glas.

Støjdæmpende og solafskærmende glas

Såfremt en bygnings geografiske beliggenhed er ud til en trafikeret vej, kan det være en fordel med støjreducerende ruder. Vi hjælper vi gerne til med glasfacader, der effektivt eliminerer generne fra trafikstøj.

​Udover støjdæmpende ruder er vi også gerne behjælpelig med levering og montering af solafskærmende glas.

Praktiske og flotte løsninger

Når glasfacader skal laves, er det naturligvis vigtigt, at man både får en løsning, der er praktisk samtidig med, at det designmæssige er i orden. 

Vi har mange års erfaring i at lave glasfacader og kan sikre gode løsninger, der både er praktiske samtidig med, at de også sikrer jer som virksomhed et flot design.

Er du interesseret i at få mere at vide omkring muligheden for at få os til at hjælpe dig med en ny glasfacade med solafskærmende glas, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 47 10 03 03 eller e-mail stigogjesper@mail.dk​.

​Send en forespørgsel på din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Glarmestrene 

Stig & Jesper ApS

Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

​CVR: 14729089

www.stigogjesper.dk