Autoruder og reparation af stenslag

​Har du fået et stenslag, og ønsker du at få lavet en reparation, kan vi hos Glarmestrene Stig og Jesper ApS hjælpe dig med at udbedre skaden. Vi har stor erfaring i reparation af stenslag og har hjulpet mange mennesker – både i København og Ølstykke.

​Reparation af store og små skader

Størrelsen på et stenslag kan være meget varierende, og reparation af stenslag laves ud fra hvor omfattende en skade, der måtte være tale om.

Såfremt der blot er tale om en lille skade, kan vi hjælpe dig med at udføre reparation af stenslag hurtig og billigt.

Er der tale om en større skade, kan det være nødvendigt med udskiftning af autoruder, hvilket vi hos Glarmestrene Stig og Jesper har stor erfaring i.

På vores værksted isættes alle former for autoruder – både til personbiler, busser og lastbiler.

Udskiftning af autoruder

Igennem mange år har vi hjulpet bilejere med udskiftning af autoruder, hvilket kan være nødvendigt i forbindelse med stenslag, eller hvis man har været udsat for indbrud i bilen. Vi isætter autoruder på alle bilmærker på vores værksted.

Fuld garanti på reparation af stenslag og autoruder

Når vi udfører stenslagsreparation eller udskiftning af autoglas, giver vi 5 års fuld garanti gennem vores medlemskab af Dansk Autoglas. Du vil dermed være sikret et godt resultat – og fuld garanti de næste 5 år frem.

Har du spørgsmål til stenslagsreparation og autoruder, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 47 10 03 03, e-mail stig@stigogjesper.dk eller besøge vores værksted i Ølstykke.

Kontakt os

​Få et GRATIS tilbud

Vi løser alle former for glarmesteropgaver. Fra montering af termoruder til glas til spejle, brusevægge og sikkerhedsglas.

Vi løser alle opgaver hurtigt og professionelt. 

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et glarmesterfirma, der tilbyder opgaver lige fra

montering af forsatsruder og glasskillevægge til reparation af glasfacader og autoruder. Fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Kontakt os

​Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

Tlf: 47 10 03 03

Døgnvagt: 70 100 100

E-mail: stig@stigogjesper.dk

Åbningstider​

Man-fredag:​

​6:00–17​:00

Lør-søndag:​

​Efter aftale