​Få en glasvæg – vi tilbyder levering og montering af glasskillevæg

​Står du og skal have monteret en glasvæg, kan Glarmestrene Stig & Jesper ApS hjælpe dig med dette. Vi har stor erfaring inden for både levering og montering af glasskillevægge samt andre former for glasvægge af forskellig art i bl.a. Ølstykke, Frederikssund, Roskilde, København og andre steder på Sjælland.

Store såvel som små løsninger inden for glasdøre og glasvægge

Vi har i tidens løb løst opgaver for rigtig mange forskellige kunder, og vi kan altid give en hjælpende hånd med levering og montering af glasvæg for både privatpersoner og virksomheder.


​Vi tilbyder professionelle og skræddersyede løsninger – f.eks. er vi gerne behjælpelige med at finde den helt rigtige glasvæg på mål til brusekabinen. Vi kan også hjælpe dig med at finde vægge til rumopdeling eller lignende – det kan f.eks. være en matteret væg.

Vælg en glasvæg med brandbeskyttelse

Vi vægter sikkerhed meget højt. Derfor har du som kunde også mulighed for at få leveret og monteret en glasvæg med brandbeskyttende glas, som forhindrer branden i at trænge igennem. Dette kan i mange tilfælde være en stor fordel, da det reducerer skaden ved en eventuel brand.

Kontakt os for mere information om priser og andet

Har du behov for at få en hjælpende hånd til at få fundet den helt rette glasvæg til dit behov, hører vi meget gerne fra dig. Vi er klar til at tage en snak om mulighederne samt give en konkret pris på din opgave.

Vi kan altid kontaktes på telefon 47 10 03 03, e-mail stig@stigogjesper.dk eller kontaktformular.

Kontakt os

​Få et GRATIS tilbud

Vi løser alle former for glarmesteropgaver. Fra montering af termoruder til glas til spejle, brusevægge og sikkerhedsglas.

Vi løser alle opgaver hurtigt og professionelt. 

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et glarmesterfirma, der tilbyder opgaver lige fra

montering af forsatsruder og glasskillevægge til reparation af glasfacader og autoruder. Fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Kontakt os

​Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

Tlf: 47 10 03 03

Døgnvagt: 70 100 100

E-mail: stig@stigogjesper.dk

Åbningstider​

Man-fredag:​

​6:00–17​:00

Lør-søndag:​

​Efter aftale