Opsætning af spejle efter mål

Vi leverer flotte resultater i høj kvalitet

Leder du efter en glarmester med speciale i opsætning af spejle efter mål? Hos Glarmestrene Stig & Jesper ApS monterer vi gerne alt fra et enkelt spejl til hele spejlvægge.

​Vi leverer spejlløsninger på mål til private og erhverv såsom fitnesscentre i blandt andet Ølstykke, Frederikssund, Roskilde, København og omegn.

Vi lægger altid stor vægt på, at vi skal levere både høj kvalitet og god service i vores glarmesterarbejde. Derfor kan du forvente et flot resultat, når du ringer efter os.

Vi leverer alt fra spejlvægge til badeværelsesspejle

Vi leverer og monterer alle former for flotte og praktiske spejlløsninger. Det kan være på et badeværelse, i en entre eller i et soveværelse. Vi er også specialister i totalløsninger til for eksempel et fitnesscenter, et motionsrum, en dansesal eller en bokseklub med videre. Det er kun fantasien, som sætter begrænsninger.

Vi har mange års erfaring med opsætning af spejle efter mål. Derfor kan du se frem til et godt og solidt resultat, som du kan glæde dig over i mange år. Vi er en del af Glarmesterlauget i Danmarks garantiordning. Det giver dig en ekstra sikkerhed, når du vælger os.

Få et tilbud på opsætning af spejle

Kontakt os gerne på telefon 47 10 03 03, hvis du vil høre mere om vores spejlløsninger og om vores priser. Du kan også skrive til e-mail stig@stigogjesper.dk​ eller benytte vores kontaktformular. 

Vi kommer gerne ud for at give råd og vejledning. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for opsætning af spejle.

Kontakt os

​Få et GRATIS tilbud

Vi løser alle former for glarmesteropgaver. Fra montering af termoruder til glas til spejle, brusevægge og sikkerhedsglas.

Vi løser alle opgaver hurtigt og professionelt. 

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et glarmesterfirma, der tilbyder opgaver lige fra

montering af forsatsruder og glasskillevægge til reparation af glasfacader og autoruder. Fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Kontakt os

​Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

Tlf: 47 10 03 03

Døgnvagt: 70 100 100

E-mail: stig@stigogjesper.dk

Åbningstider​

Man-fredag:​

​6:00–17​:00

Lør-søndag:​

​Efter aftale