Brusevæg i glas til bruseniche og badeværelse​

​Vil du gerne have en brusevæg i glas? Hos Glarmestrene Stig & Jesper ApS er vi specialister i at skabe flotte glasløsninger på badeværelser. Det kan være enhver form for glasafskærmning til f.eks. en bruseniche.

​Vi arbejder for både private og erhverv, herunder VVS-installatører og andre håndværkere, og vi har kunder i bl.a. Ølstykke, Frederikssund, Roskilde og København samt mange andre steder.

Smuk og funktionel brusevæg i glas til badeværelset

Vi laver smukke og funktionelle glasløsninger til badeværelser, og vi laver også flotte spejle. Vi hjælper med alt fra inspiration til montering, og vi leverer udelukkende glas og spejle på mål. Intet er standard hos os. Du kan naturligvis vælge alle former for glas lige fra mat til traditionelt glas.

Vi har et stort udvalg af glas til brusevæg og brusedør såsom:

  • Klart glas
  • Frostet glas
  • Diamantglas
  • Matteret glas
  • Anden brusevæg i glas.​​

Vi har desuden et stort udvalg af tilbehør. Vi kan f.eks. tilbyde hængsler, greb, knopper og skinner med videre, som kan fås i krom, messing og sort. 

Vi kan også udskifte gammelt, kedeligt eller ødelagt glas, ligesom vi kan montere en ny bruseafskærmning i glas i en ældre bruseniche, hvor der ikke tidligere har været glasvægge.

Kontakt os for at få et tilbud på flotte glasløsninger

Vi kommer gerne ud for at måle op og drøfte de mange muligheder. Samtidig kan vi tale om de forskellige priser og løsninger. Vi samarbejder med murer og VVS-installatører, således vi kan tilbyde totalløsninger til hele badeværelset. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for en væg med eller uden dør.

Du kan ringe til os på telefon 47 10 03 03 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail stig@stigogjesper.dk​ eller benytte kontaktformularen.

Kontakt os

​Få et GRATIS tilbud

Vi løser alle former for glarmesteropgaver. Fra montering af termoruder til glas til spejle, brusevægge og sikkerhedsglas.

Vi løser alle opgaver hurtigt og professionelt. 

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et glarmesterfirma, der tilbyder opgaver lige fra

montering af forsatsruder og glasskillevægge til reparation af glasfacader og autoruder. Fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Kontakt os

​Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

Tlf: 47 10 03 03

Døgnvagt: 70 100 100

E-mail: stig@stigogjesper.dk

Åbningstider​

Man-fredag:​

​6:00–17​:00

Lør-søndag:​

​Efter aftale