Energiruder og termoruder til boligen

Vi leverer ruder høj kvalitet og god service

Overvejer du at udskifte dine vinduer med energiruder? Så lad os skifte vinduerne. Hos Glarmestrene Stig og Jesper ApS tilbyder vi montering af både energi- og termoruder, og vi yder naturligvis rådgivning i forhold til valg af de rette vinduer til din bolig eller din virksomhed.

​Vi udskifter vinduer for private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Frederikssund, Roskilde og København samt de omkringliggende byer. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet og god service. Derfor kan du være sikker på et godt resultat, når du overlader glarmesterarbejdet til os.

Hvorfor vælge energiruder?

Du kan se frem til store besparelser på varmeregningen, hvis du udskifter dine gamle vinduer med energiruder. Dertil kommer, at du får et bedre indeklima. Samtidig får du flotte og funktionelle vinduer.

​Der er mange muligheder, når du skal vælge nye vinduer, men vi råder og vejleder dig gerne i, hvilke vinduer der egner sig bedst til netop din bolig.

Vi fortæller gerne mere om de aktuelle muligheder for tilskud eller håndværkerfradrag i forbindelse med energibesparende tiltag. Dermed kan der blive tale om en ekstra god investering for dig som boligejer.

Vi har mange års erfaring med glas, ruder og vinduer, og derfor kan du altid være helt sikker på at få et godt resultat hos os. Vi er naturligvis en del af Glarmesterlauget i Danmarks garantiordning, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Få et uforpligtende tilbud på nye vinduer

Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 47 10 03 03, hvis du vil høre mere om muligheden for montering af nye energi- eller termoruder og om vores priser.

Derudover kan dusende en e-mail til stig@stigogjesper.dk, hvis du har spørgsmål. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for montering af energiruder.

Kontakt os

​Få et GRATIS tilbud

Vi løser alle former for glarmesteropgaver. Fra montering af termoruder til glas til spejle, brusevægge og sikkerhedsglas.

Vi løser alle opgaver hurtigt og professionelt. 

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et glarmesterfirma, der tilbyder opgaver lige fra

montering af forsatsruder og glasskillevægge til reparation af glasfacader og autoruder. Fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Kontakt os

​Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

Tlf: 47 10 03 03

Døgnvagt: 70 100 100

E-mail: stig@stigogjesper.dk

Åbningstider​

Man-fredag:​

​6:00–17​:00

Lør-søndag:​

​Efter aftale