Energiruder og termoruder

Udskifter du dine nuværende vinduer til energiruder / termoruder, kan du se frem til store besparelser på varmeregningen hvert år.

Glarmestrene Stig og Jesper ApS kan hjælpe dig med montering af energiruder og termoruder og yder naturligvis også rådgivning i forhold til valg af vinduer.

Høj kvalitet og god service ved montering af termoruder

Service vægtes meget højt hos Stig og Jesper ApS, og du kan som kunde altid være sikker på at få et godt resultat, når du vælger at overlade glarmesterarbejdet til os. 

Vi har mange års erfaring i montering af termoruder og energiruder, og du kan altid være helt sikker på at få et godt resultat samt en god service hos os.

Vi er desuden en del af Glarmesterlauget i Danmarks garantiordning, hvilket er en sikkerhed for dig som kunde for et godt resultat.

​Få rådgivning om valg af energiruder

Hvilke vinduer, der vil egne sig bedst til netop din bolig, rådgiver vi dig naturligvis gerne om. Når du vælger at investere i energiruder / termoruder, vil du kunne spare penge på din varmeregning, og du vil desuden også være berettiget til at modtage et tilskud til dit køb, da der er tale om et energibesparende tiltag, hvilket gør købet af energiruder til en ekstra god investering for dig som boligejer.

Vil du gerne høre mere omkring muligheden for at få en hjælpende hånd med montering af termoruder eller energiruder, er du altid meget velkommen til at give os et kald på telefon 47 10 03 03.

Du er også velkommen til at sende os en e-mail på stigogjesper@mail.dk, hvis du har spørgsmål omkring termoruder / energiruder.

Vi glæder os til at hjælpe dig med monteringen af nye ruder i Ølstykke, København og omegn.

​Få et GRATIS tilbud

Vi løser alle former for glarmesteropgaver. Fra montering af termoruder til glas til spejle, brusevægge og sikkerhedsglas.

Vi løser alle opgaver hurtigt og professionelt. 

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et glarmesterfirma, der tilbyder opgaver lige fra

montering af forsatsruder og glasskillevægge til reparation af glasfacader og autoruder. Fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Kontakt os

​Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

Tlf: 47 10 03 03

Døgnvagt: 70 100 100

E-mail: stigogjesper@mail.dk​

Åbningstider​

Man-fredag:​

​6:00–17​:00

Lør-søndag:​

​Efter aftale