Sikkerhedsglas og sikringsglas monteres fra Ølstykke til hele København

​Vi har flere års erfaring i montering af sikringsglas og sikkerhedsglas af forskellige art til mange forskellige formål i København, Ølstykke og omegn.

​Sikringsglas er meget stærkt, og det gør, at det eksempelvis kan holde til, at et menneske falder hårdt ind imod glasset uden at falde igennem. Sikkerhedsglas er hærdet for at sikre, at det er ekstra stærkt og dermed kan holde til væsentligt mere end almindeligt glas.

Med sikkerhedsglas undgår du knuste ruder

Har man eksempelvis en bygning, hvor vinduerne er særligt udsatte for hærværk eller indbrud, kan det være en rigtig god idé at gøre brug af sikringsglas. 

​Hos Glarmestrene Stig og Jesper ApS er vi gerne behjælpelig med montering af sikkerhedsglas, så du kan reducere risikoen for at få knust dine ruder.

Kontakt os for mere information om sikringsglas

Hvis du har spørgsmål til sikringsglas, eller ønsker du at få udarbejdet et tilbud på montering af glas på netop jeres bygning, er du velkommen til at give os et kald på telefon 47 10 03 03 eller sende os en e-mail på stig@stigogjesper.dk.

Vi rådgiver naturligvis gerne omkring valg af sikkerhedsglas, efter gældende regler så du får den bedste løsning.

Kontakt os

​Få et GRATIS tilbud

Vi løser alle former for glarmesteropgaver. Fra montering af termoruder til glas til spejle, brusevægge og sikkerhedsglas.

Vi løser alle opgaver hurtigt og professionelt. 

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et glarmesterfirma, der tilbyder opgaver lige fra

montering af forsatsruder og glasskillevægge til reparation af glasfacader og autoruder. Fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Kontakt os

​Lyshøjvej 3A

3650 Ølstykke​

Tlf: 47 10 03 03

Døgnvagt: 70 100 100

E-mail: stig@stigogjesper.dk

Åbningstider​

Man-fredag:​

​6:00–17​:00

Lør-søndag:​

​Efter aftale